čtvrtek 24. července 2014

Módní trendy letošního léta (CZECH)

Léto přišlo a s ním přichází znovu další módní trendy. Pojď se se mnou podívat, co se teď nejvíce nosí a na konci tě čeká i video, kde ti ukážu své 4 nejoblíbenější letní outfity.

Módní trendy jsou super, ale neřiď se jimi vždy. Spíše kupuj oblečení, ve kterém si ty připadáš dobře a které se ti bude líbit na první pohled. Rozhodně je blbost si kupovat kousky, které „zrovna frčí“, ale ve skutečnosti je nosíš jen protože „právě teď frčí“, jinak by sis je na sebe třeba vůbec nevzala.

Barvy

Léto je barevné jak přírodou, tak i oblečením. Zářivé barvy také vypadají skvěle na opálené pokožce. Takže nějaké zářivé šaty či sukně se rozhodně v šatníku neztratí.

Nepřehánějme to s těma barvami zase až moc. Není zrovna ideální, když někdo září od hlavy až k patě a vypadá pomalu jako duha, protože má na sobě až přespříliš barev. Vsaď proto na jednoduchost. Většinou zvolíš nejlépe, když sáhneš po jednobarevném topu či sukni a k tomu přidáš buď černou, nebo bílou klasiku, kterou rozhodně nic nezkazíš.




Vzory

Pokud máš radši vzory, bez problému je také můžeš zvolit do letních dnů, ale hlídej si, s čím vzorovaný top kombinuješ. Oblíbené jsou teď geometrické tvary, nejvíce čtverce. Nejlépe uděláš, když ke vzorovanému přidáš nějakou černou sukni nebo džínové kraťasy. Hlavně ať nezkombinuješ příliš mnoho vzorů na jednou!

Novinkou jsou teď etnické vzory. Nejvíce profláknutým kouskem s etnickým vzorem jsou capri kalhoty.




Sukně

Máme tu dva adepty. Nic nezkazíš pasovou sukní, se kterou můžeš vytvářet nespočet kombinací. Pokud máš doma hodně tílek různých barev, tak s černou pasovou sukní můžeš vytvořit opravdu spoustu kombinací.

Dalším hitem léta jsou dlouhé sukně. Klasicky tady vede lehká, vzdušná sukně, která je skvělá pro ženy, které mají např. silnější nohy a do pasových sukní se moc nadšeně nehrnou.





Krajka

Krajka je pořád na svém vrcholu. Vypadá totiž krásně a tak nějak zjemňuje celý look a vytváří z nás takové nevinné slečny. A podle mě to vypadá skvěle!

Crop topy

Ano, tato móda je zpět. Ve větších městech si můžeš všímat, že dívky začínají opět odhalovat svůj pupík. Pokud je ti tato móda sympatická, kombinuj svůj crop top s pasovými sukněmi nebo s pasovými šortky, protože letos tato kombinace opravdu letí.





Boty
Trendy bot se téměř nemění. Ovšem vzory na botách se mění poměrně rychle a nyní vedou květinové vzory. Samozřejmě nevol například žabky s masivním květinovým detailem, které ti budou nohu opticky rozšiřovat, ale buď decentní a vol spíše nenápadné a hlavně menší květinové vzory.

Pokud zrovna nepreferuješ květiny, popularitu získali i boty s uzlem, který vypadá skvěle a není tak výrazný, jako třeba květiny, ale přesto botu krásně oživí.

Plavky

Plavkové trendy se nijak zvlášť nemění. Vedou zde opět pastelové barvy a nejpopulárnějším střihem jsou bandeau plavky, které jsou skvělé v tom, že skvěle drží i bez šňůrky kolem krku, takže se už nemusíš bát, že si ji opálíš.




A teď se můžeš podívat na mé nejoblíbenější letní outfity! 

 

1 komentář:

  1. Letošní trendy jsou fakt pecka! Nejvíc jsem si oblíbila pasové sukně. Nejlepší výběr mají na www.answear.cz tam jsem jich několik nakoupila :)

    OdpovědětVymazat