středa 25. března 2015

Rexona, souboj deodorantů


Rexona deodoranty a antiperspiranty pro muže a pro ženy jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly dokonalou dlouhotrvající ochranu proti pocení. Dneska tu mám 4 druhy deodorantů. Pojďme se podívat, který u mě obstál nejvíce.

1. Rexona Invisible Aqua deostick 40 ml
Jako prvního adepta tu máme klasický tuhý deodorant, který má nabídnout dlouhotrvající ochranu až 48 hodin. Díky unikátnímu složení také nemá zanechávat bílé stopy.
Co se týče vůně, tak ta je velmi příjemná. Opravdu svěží jak vyprané prádlo. Bohužel ale i tato vůně nevydrží věčně. V průběhu dne mě kulička začala nepříjemně vonět. Svěžest se dočista vytratila a v podpaží zbyly pouze bílé žmolky.
Bílé stopy? Bohužel ano. Ale řekla bych, že bílé stopy na oblečení dělá většina tuhých deodorantů. Holt jejich textura není taková, že by se příjemně vpila do pokožky, naopak, na pokožce zůstává v podobě bílých žmolků.

2. Rexona Invisible Pure deostick 40 ml
Druhý tuhý deodorant je v podstatě totožný, jako ten první. Pouze se jedná o jinou vůni.
Musím ale říct, že tento deodorant mě vyhovoval daleko víc. Vůně je velmi příjemná, nasládlá. A tato vůně vydrží bez problému po většinu dne.
Ohledně bílých stop je to úplně to samé, jako u předchozího deodorantu. Ale jak jsem říkala, chová se tak většina tuhých deodorantů.


3. Rexona Invisible Aqua Roll-on 50 ml
Tak nyní tu máme opět naši svěží vůni, tentokrát v provedení kuličky. Kulička má výhodu v tom, že v podpaží nezanechává bílé žmolky. Poměrně rychle se vpije do pokožky a také jí příjemně hydratuje.
Bílých flíčků na oblečení je viditelně méně, a pokud se budete oblékat až po zaschnutí deodorantu, budou se ještě více eliminovat.
Vůně je ale bohužel u tohoto provedení méně intenzivní.

4. Rexona Sexy deospray 150 ml
Na řadu nám přichází již můj oblíbený deospray, který má zaručit 48 hodinovou ochranu. Ohledně provedení, je toto můj neoblíbenější způsob aplikace antiperspirantů- zatřepat, nastříkat a hotovo.
Tento deospray ve vůni Sexy je poměrně sladká záležitost, tudíž nemusí vyhovovat každému.
Výdrž není špatná, ale celý den rozhodně nevydrží. A také se musím přiznat, že jsem ho za poměrně krátkou dobu měla vypotřebovaný. Na závěr řeknu, že deodorant není extra špatný, ale existují lepší.

5. Rexona Maximum Protection Everyday Fresh 45 ml
A jako poslední tu je Maximum Protection, na který určitě všichni také čekaly, že se v recenzi objeví. Tento deodorant není klasicky tuhý, ale krémový. Tudíž je velmi příjemný i na podrážděnou pokožku v okolí podpaží. Pokožku také příjemně hydratuje a rychle se vstřebává. Vůně Everyday Fresh je opět taková svěží, lehká vůně.
Tento deodorant mě překvapil hlavně kvůli své výdrži, která je ze všech recenzovaných produktů nejvyšší. Ohledně bílých skvrn je na tom také velmi dobře, jelikož krémovitá struktura se rychle vstřebává, tudíž bílé fleky se vyskytují pouze výjimečně.


Jako první se tedy dle mého hodnocení umístil Maximum Protection Everyday Fresh 45 ml.
Na druhé místo bych díky své vytrvalé vůni zařadila Invisible Pure deostick 40 ml.
Třetí příčku bych věnovala Rexona Sexy deospray 150 ml.
Jako předposlední a poslední se umístily Invisible Aqua Roll-on 50 ml a Invisible Aqua deostick 40 ml.

A co ty? Který z těchto produktů jsi vyzkoušela?

Žádné komentáře:

Okomentovat